ЗА НАС

Газови Системи Инженеринг ООД е семейна фирма, предлагаща пълен инженеринг за сградни инсталации. Позиционирана е в София, но има изградени обекти в цялата страна и дори чужбина. Фирмата е основана през 2006г., като пряк наследник на фирма Газови Системи ООД.

Предмет на дейност

Дейността е свързана с пълен инженеринг за сградни инсталации. Проектиране, Изграждане, Пуск и настройка, Поддръжка и сервиз на газови, отоплителни, соларни, вентилационни, климатични, ВиК и спринклерни инсталации. Фирмата започва дейността си с проектиране и изграждане на газови и отоплителни инсталации, като във времето разширява дейността си. Работи доста успешно с партньорски фирми свързани с всички аспекти от строителството.

Продукти

Основните продукти предлагани от фирмата са газовите котли и соларни панели. Списъкът с продукти съвсем не се изчерпва с тях, предлагат се още климатични системи, термопомпи, пелетни котли и много други свързани с изграждането на инсталациите в сградата. За всички предлагани продукти, фирмата осигурява сервизна поддръжка – гаранционно и извънгаранционно.

Обекти

Фирмата има изградени стотици обекти, като повечето са жилищни и офис сгради в София, както и къщи в околността. Има участие и в по значителни обекти, като МОЛ Сердика, МОЛ Парадайс, детски градини в София, Реконструкция на отоплителната и газовата инсталация на МБАЛ Ловеч и други свързани с производствения сектор. Има изградени и няколко магазина за хранителни стоки във Франция. Фирмата изгражда и цялостната отоплителна система на Църногорският манастир “Св.св. безсребреници и чудотворци Козма и ДамянАсийски” до с. Гигинци, като за обекта манастира финансира само покупката на материалите.

Екип

В Г.С.И. ООД работят специалисти с дългогодишен опит в изграждането на отоплителните и газовите инсталации. Фирмата поддържа сертифицирани заварчици на ПЕ, мед и стомана и притежава Удостоверение за дейност за изграждането на газови инсталации. Залага на бавното, но стабилно развитие, като по този начин не губи високото качеството на изпълнение в своите обекти. Работи с проектанти с голям опит и познания в областа си.